Прея с първи самостоятелни концерти в “Терминал 1” и Лондон

На 19-ти ноември певицата Прея ще сбъдне мечтата си за първи самостоятелен концерт, който ще се състои в столичния клуб “Терминал 1”.

Изпълнителката на хита “Малките неща” вече работи по програмата с музикантите Константин Ангелов (китара), Росен Ватев (барабани), Божидар Василев (тробмон) и Евден Димитров (бас китара).

Само преди седмица Прея разкри малка част от това, което носи като изпълнител и артист при представянето на новата й песен “Всички наши места”. Публиката беше хипнотизирана от акустичното изпълнение на песните “Нюанси”, “Малките неща” и “Всички наши места”. Дълбокият глас и сценичното присъствие на Прея не са често явление на нашите географски ширини, а само след две седмици ще можем да се насладим на програма, която комбинира песните, с които Прея стана популярна и кавър версии на световни хитове, сред които “Crazy” (Seal), “Who’s That Girl” (Eve), “Hard Time” (John Legend) и др.

Продуцентите на Прея от Монте Мюзик планират изключителният талант на певицата да излезе извън границите на страната ни и тя вече има първата си дата за концерт в Лондон.

На 29 ноември Прея и музикантите й ще имат възможността да забият на сцената на “Club 100” в Лондон, където са пяли Пол Маккартни, Би Би Кинг, The Who, Oasis, Rolling Stones и др.

Билетите за концертите са вече в продажба. Цената за софийския лайв е 8 лв. на предварителна продажба и 10 лв. в деня на концерта, а пропуските се разпространяват в мрежата на ивентим. Нашите сънародници в Лондон могат да се информират за подробности за събитието там от официалния профил на Прея във Facebook.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s