Sofia Live Club представя DIVA’S NIGHT и поредицата TRIBUTE TO LEGENDS

На 8-ми декември от 21ч., на сцената на най-добрия клуб за жива музика у нас – SOFIA LIVE CLUB, ще се състои първото по рода си събитие DIVA’S NIGHT от поредицата TRIBUTE TO LEGENDS.

В навечерието на студентския празник, меломаните ще могат да чуят едни от най-великите песни на Дивите в джаз, соул, блус и R‘n‘B музиката – Billie Holiday, Etta James, Nina Simone, Sarah Vaughan, Any Winehouse и много други.

Гранд дамата на вечерта ще бъде американската R‘n‘B изпълнителка Truth Hurts, която ще представи свои авторски парчета и песни от новия си проект Truth Loves Classics – класически соул и джаз пиеси облечени в модерни аранжименти. От българска страна в проекта ще се включи Рут Колева със своя бенд, които обещават да запленят публиката с неповторими изпълнения както на кавъри, така и на свои собствени композиции.

В специалната вечер на сцената ще се качат и родните диви Деси Андонова, Елена Кокорска, Мей, Криста, Бора Докле и Александра Борисова, а за цялостната аранжировка на концерта ще се погрижи талантливия пианист Милен Кокушаров.

След музикалната колаборация на талантливите дами, вечерта ще продължи до ранните часове с DJ сет на Деси Андонова.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 18 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси от понеделник – 16.11.2015.

Цената на място ще е 20 лева.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s