Бойко Кръстанов е новото ченге под прикритие

12106745_1017380338283610_7451352262747969476_n

Най-успешният български сериал – „Под прикритие“, се завръща в ефира на Българската национална телевизия

Хитовата кримка “Под прикритие” се завръща на екрана на БНТ 1, с пети – последен сезон. Заплетена фабула, неочаквани обрати, сложни каскади и напрежение от началото до края.

„Има няколко съвсем нови образа, които ще бъдат пресъздадени от талантливи български актьори. Разбира се, основна роля ще има и Бойко Кръстанов, който е новото ченге под прикритие. Останалото зрителите ще видят сами. Благодарен съм на целия екип и на домакините ни в Свети Влас за съдействието за снимките, което дава възможност продукцията да се заснеме на високо ниво“, коментира продуцентът Димитър Митовски в официалния сайт на БНТ

Снимки: БНТ/Интернет

Снимки: БНТ/Интернет

Режисьори на епизодите ще бъдат Димитър Митовски, Виктор Божинов и Зоран Петровски. Зад камерата застава операторът Радослав Гочев, а неочакваните обрати и ходове в сценария са дело на Теодора Маркова и Георги Иванов. Двамата работиха по първия и втория сезон на „Под прикритие“, както и за „Стъклен дом“, „Революция Z“ и „Фамилията“. Консултант на проекта е криминалният анализатор Слави Ангелов.

Захари Бахаров, който влиза „в кожата“ на суровия мафиот Иво Андонов, разкри, че ще има сериозни промени в неговия персонаж. „Иво се е устремил към много висока цел, която дори и аз не зная дали е постижима за него. Предстои да видим докъде ще стигне и на какво е способен, преследвайки целите си“, загатна той.

Вижте цялата информация, интервюта и коментари в официалния сайт на Българската Национална Телевизия

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s