ИРРА представи новото си видео “Секунда време”

irra140 души снимачен екип работиха 24 часа по новото видео на певицата

Две седмици, след като представи официално аудиото на песента „Секунда време”, ИРРА вече е готова и с видеоверсията на сингъла. Четиридесет човека снимачен екип работиха с певицата повече от 24 часа при заснемането на „Секунда време”.

Режисьорът Поли Генчева (ко-продуцент на филма „Съдилището”) беше избрала като локация супермодерната фабрика за пелети в село Доганово. „Основната идея на видеото е любовта и отношенията в една връзка, които преминават от едно състояние в друго.

Единият гони, другият бяга, сменят се, намират се, изгубват се отново, пак се намират и естествено всичко това е на фона на секундата време”, споделя идеята си за видеото Поли Генчева, която до момента е снимала предимно филмови продукции и това е първото й музикално видео.

В „Секунда време” на ИРРА партнират чаровният актьор Димитър Банчев и сексапилните балерини от балет M Dance – Елица и Маргарита.

Фотограф на терен е ДЕСИСЛАВ ЧЕРВЕНКОВ. Музиката е дело на МАГА. ИРРА е със стайлинг от МИНА КАЙЕ, а за перфектната й визия е “виновен” гримьорът – СЛАВ АНАСТАСОВ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s