Дивна по-категорична и уверена отвсякога в “Без въпросителни”

В новото си видео “Без въпросителни” Дивна отново ни изненадва с музиката си, израстването си като артист и визията си на красива млада дама. Да задаваме въпроси е последното, което ни хрумва, когато слушаме песента по музика на Боян Христов и Илия Григоров, а видеото ни оставя без думи, защото Дивна е по-стилна, по-женствена и по-категорична в изпълнението си отвякога.

divna 3През последните няколко години феновете на талантливата певица станаха свидетелите на нейното порастване и превръщането й първо в чаровен тийнейджър, а след това и в красива млада жена. Музикалната й дарба беше доказана пред публиката още когато Дивна беше на 11 години в шоуто “Пей с мен” и оттогава малкото момиче не спира да работи, за да убеди феновете, че постепенно, но категорично се превръща в сериозен изпълнител със запазено място на българската музикална сцена.

Новата песен на Дивна е създадена от екипа на Монте Мюзик с музикален продуцент Графа, който заедно с Веселин Ценов прави аранжимента, а за написването на текста работи заедно с Илия Григоров и самата Дивна. Безупречна е работата на режисьора Павлин Иванов – Bashmotion и оператора Андрей Андреев, които подобаващо представят новата дива на поп музиката. Коментарът под видеото в интернет “Тук виждам стил, красота и смислен текст.” е една от оценките, за която работи екипа на продукцията. Самата Дивна споделя песента във FaceBook с коментара “За огромна моя радост, виждам, че имам вашата подкрепа! БЛАГОДАРЯ ВИ! Благодаря и на всички онези, които направиха така, че да звуча и изглеждам по възможно най-добрия начин!”.

“Без въпросителни” е поредния сингъл на Дивна като част от музикалното семейство на Монте Мюзик. През лятото 18-годишната изпълнителка участва в успешния проект “Забранен достъп” заедно с Михаела Филева и Прея. Песента се превърна в един от хитовете на лятото, а интересът към Дивна от страна на публиката нарастна. Певицата вече е пълнолетна и в момента подготвя клубната си пограма, която ще представи на феновете си в цялата страна.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s