Мария Илиева и Графа на Коледния концерт на X Factor

Едни от най-успешните изпълнители от трети сезон на X Factor – Невена Пейкова, Михаела Маринова и Кристина Дончевa, с общо изпълнение в коледната нощ

Maria ILieva_grim_KirilChalakov2014Празнични изненади и гостуващи музикални звезди ще бъдат основен акцент в предстоящия Коледен концерт на X Factor на 24 декември от 20:00ч. по НОВА.

Дарина, Стивън, Виктория, Християна, A.V.A. и Кристиан ще получат по един подарък във всяко свое изпълнение, посрещайки празника още на сцената на шоуто.

Впечатляващите постановки на участниците ще включват каляски, впряг от елени, бляскави костюми и много други коледни акценти.

Концертът ще събере в дует и две доказали се певици, които са дълбоко свързани с X Factor.

С интерпретация на световно популярен хит под светлините на прожекторите ще застанат Люси Дяковска и Поли Генова.

Малко по-късно на сцената ще се качи и Графа, придружен от своя бенд и хитовото парче „Моменти“, а първата дама на поп музиката – Мария Илиева, ще се появи с премиера на новата си песен.

Едни от най-успешните изпълнители от миналогодишното издание на шоуто ще се появят в навечерието на празниците, за да докажат, че X Factor сбъдва мечти.

В коледната нощ Невена Пейкова, Михаела Маринова и Кристина Дончева ще покажат вокално майсторство с песен, посветена на малките чудеса и големите мечти.

Всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеав официалния канал на X Factor във vbox7.com.

Празничното настроение ще продължи със специалното коледно издание на „Господари на ефира“ от 22:00ч.

Зрителите ще видят как facebойко се приготвя за празника.

Пополина Вокс също е озарена от духа на Коледа, но по нейния неподражаем маниер.

Куп весели деца ще разсмеят със забавния начин, по който виждат света и не на последно място – „Бяла лястовица“ ще бъде връчена на хор „Космически гласове“, които спечелиха най-престижния хоров конкурс в света.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s