Звезден рожденик: Димитър Ганчев – Майт

IMG_0454-1024x682

За родения и израстнал в Бургас Димитър Ганчев, преходът от изпълнител към микс инженер и продуцент, е естествено продължение на кариерата му в музиката

Днес рожден ден празнува  уважавания микс-инженер и продуцент – Димитър Ганчев – Майт!

През над десет годишния си професионален път работи с всички топ артисти и продуценти в България, а на вкуса и професионализма му се доверяват и победителите от “X Factor” (Virginia Records, Sony, BMG) и “Гласът на България” (Universal).

IMG_0437-682x1024Ако слушате българска музика, можем да се обзаложим, че всеки ден чувате поне няколко парчета, в чиято продукция Майт е замесен като микс-инженер.

Той е предпочитан от редица успешни хип-хоп, поп, рок и други изпълнители в България не само заради професионализма и опита си, но и защото е един от най-свежите и добре информирани агенти в музикалния бизнес в момента.

Носител е на 2 награди за албум на годината, песен на годината на наградите на БГ Радио, а в момента се подвизава като резидент микс инжинер в Студио Диджитъл Плюс.

Димитър Ганчев – Майт се занимава с музика вече 20 години и е един от основоположниците на българската хип хоп сцена.

Част от легендарната група Рап Нация, както и от любимото дуо – Майт и Фед. Работи с най-добрите български поп и хип-хоп артисти и групи.  Димитър Ганчев – Майт  се учи от най-добрите музикални гении Tony Maserati и Manny Marroquin.

Ето част от впечатлавящото му портфолио с изпълнители, с които работи успешно и до момента: Ъпсурт, Белослава, Криско и Мария Илиева, Руши, Дивна, Васил Петров, Д2, Пиф, Калин Вельов, Те, 100 Кила, Миро, Лора Караджова, Революция Z, Дичо, FANG,  Поли Генова, Тони, Каризма, Орлин Горанов, Криста, Нина Николина, Лео, Играта, Васил Чергов, Рафи, Ангел и Мойсей, Ахат и много други!

Екипът ни му желае за бъде много здрав, успешен и все така позитивен!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s