Ники Бакалов, VenZy и Виктория Георгиева представиха “Нищо случайно”

“Нищо случайно” е името на общата песен на Ники Бакалов, VenZy и Виктория Георгиева, която само ден след излизането си дава сериозни индикации, че ще се превърне в един от хитовете на лято 2016. Заедно с новината за новия проект, от лейбъла Монте Мюзик официално обявяват и присъединяването на нов член към музикалното им семейство – Виктория Георгиева.Синеоката Вики стана известна с участието си във формата „X Factor“, като остана в него почти до финала му. Само преди месец Виктория прие предложението на Монте да стане част от лейбъла и веднага започна работа по първия си проект с харизматичния VenZy и талантливия композитор и изпълнител Ники Бакалов.

“Точно от такава свежест се нуждаех, контрастираща на цялата пошлост, която ни залива всеки ден.”, пише почитател на триото в YouTube и наистина, песента звучи свежо, лятно, завладяващо, носи положителна емоция и добро усещане. Това е и целта напродуцентския екип, а за реализирането й принос освен изпълнителните имат и БориславБояджиев – DJ Борче, който я аранжира, Илия Григоров, който допълва частта на VenZyкъм композицията на Ники Бакалов и заедно с Прея са автори на текста. Режисьор на видеото е Bashmotion, а дестинация за снимките са красивите плажове на втория ръкав на Халкидики, Гърция – Ситония, атмосферата от които перфектно допълва общото настроение на песента.

В публикация в официалния си профил във Facebook от Монте Мюзик споделят:

“Оказва се, че няма ‪#‎НищоСлучайно в поредицата от събития, които направиха този проект такъв, какъвто е!… Пожелаваме Ви лято и емоции положителни като тези във видеото и песента, защото дори в случайностите няма #‎НищоСлучайно!”. От компанията допълват, че съвсем скоро може да очакваме и излизането на новия сингъл на Михаела Филева.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s