Криско е днешната гост-звезда в музикалното шоу “Пееш или лъжеш”

768x432

“Когато разбрах за шоуто, нямах представа точно какво ме очаква, но се оказа страхотно преживяване. Няма да имам възможност да изпълня дует с Любо Киров, но се надявам един ден да го направя“, разказа София Джамджиева по време на гостуването в “Събуди се” .

Тази вечер от 20:00ч. новото забавно музикално шоу “Пееш или лъжеш”  ще поднесе поредица от предизвикателства и неочаквани моменти за най-известния хип-хоп изпълнител в България – Криско, който ще трябва да открие своята дуетна половинка за специалния Новогодишен концерт.

Всяка седмица зрителите на NOVA ще могат да проследят решенията на големите музикални звезди, избирайки своя фаворит сред създадените дуети.

Впечатляващи умения, оригинални истории и умела актьорска игра ще бъдат основното оръжие на кандидатите, които ще провокират известния изпълнител до самия финал на вечерта.

Хитмейкърът не само ще трябва да разпознае истинския талант от добрата имитация, но и ще получи необикновени изненади като нова татуировка, създадена на сцената на шоуто.

За доброто настроение ще се погрижи професионален барман, който мечтае за светлините на прожекторите, а очарователна стюардеса ще подготви залата за излитане към музикалните висини. Звездите в шоуто ще се докоснат и до бойните изкуства с майстор по таекуондо, който ще опита да убеди Криско в своя вокален талант.

В понеделник вечер към Съвета в „Пееш или лъжеш“ ще се присъединят Люси Дяковска и Нети, които ще се постараят да разкрият талантливите участници, помагайки на Криско да създаде успешен тандем в шоуто.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s