Емблематичните песни на група “Сленг” ще звучат на живо на 22 март в Терминал 1

Бандата има нов вокалист и отбелязва 20-годинишнината си със специален концерт в клуб Terminal 1

Група SLANG излиза отново на сцената за един ексклузивен концерт по повод 20-годишнината на бандата. Големият юбилей ще припомни всички най-обичани и емблематични парчета на “Сленг” от годините, когато фронтмен беше Дими.

“Мой свят”, “След хиляди години сън”, “Любовта няма край” и много други ще прозвучат от сцената на Club Terminal 1, представени от Калин Петров (клавишни), Младен Несторов – Патето (бас) и новия вокалист Владимир Михайлов (вокал, китара).

unnamed (1)

Дълги години след загубата на Дими, “Сленг” живее в сърцата на музикантите от бандата, които имат огромно желание да продължат започнатото. Липсващият елемент се оказва точно Владо Михайлов, когото познаваме от киното, театъра и музиката. Феновете на българския рок свързват името му с една друга емблематична банда от 90‘те – “Сафо”, в която той е вокалист. Днес Владо пише музика за популярни български изпълнители, като Рафи Бохосян, а гласът му може да бъде разпознат в дублажите на много анимационни филми.
Събитието по повод „20 години СЛЕНГ” ще събере на едно място цялата история на една от най-характерните български банди от ’90-те години до днес.

В началото на 2017г. музикантите представиха своето ново видео към песента „Където си ти“ и зарадваха всички почитатели с добрите новини за предстоящите си планове.
Две седмици преди концерта, SLANG представиха част от своите нови парчета в EP с двуезични версии на всяка от песните. Името на рилийза е “Бъди“ / “Be“. Феновете на групата трябва да очакват есента на 2017 г. с нетърпение, защото тогава предстои да се появи и чисто нов албум на „Сленг“.
Билетите за концерта на 22 март могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.bg на цени от 10 лв. на предварителна продажба или 15 лв. в деня на събитието и на входа.
Повече информация за събитието: https://www.facebook.com/events/282821755468923/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s